Vasúti figyelőőr tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A vasút veszélyes üzem. A tömegközlekedés és áruszállítás egyik meghatározó szereplője. Az egész országot behálózó vasúti pálya építése, fenntartása létfontosságú feladat. A figyelő őrre hatalmas felelősség hárul. Azon túl, hogy a vasúti pálya szerelvényezését, az űrszelvényt, az elsodrási hatást és az általános féktávolságot ismernie és tudnia kell, a lehetséges veszélyek és azok következményeinek felismerése is fontos feladata. Aki nem bírja a feszültséggel járó munkakörülményeket, semmiképpen ne ezt a képzést, szakmát válassza.

Ami biztos, nagyfokú figyelmet és fegyelmet igényel. Egyetlen jelzés elmulasztása is elég ahhoz, hogy megtörténjen a baj. Gyorsan kell döntenie vészhelyzetben. A figyelő őr felelősséggel tartozik magáért, a rábízott emberekért, értékekért. Az előírásokat, rendszabályokat minden esetben be kell tartania, ettől nem térhet el! Figyelő őr a vasúti jármű közlekedését észlelő, és az elsodrási határon belül foglalkoztatott munkavállaló felé jelzést adó személy, aki e tevékenységen kívül egyidejűleg más tevékenységgel nem bízható meg.

A tevékenységének szükségességét a 17/1993. (VII.1.) KHVM rendelet határozza meg, azonban hatósági képzést és vizsgát nem kell tenniük a 19/2011. (V.10.) NFM rendelet szerint. A feladat a vasúti pályaépítés és fenntartás, valamint az elsodrási határon belül végzett valamennyi tevékenység során kiemelkedő jelentőségű munkabiztonsági szempontból.

Engedélyszám: E-000526/2014/B018
SzPk szám: SzPk-00056-16-13 2 07 2 /1

# /- #vasútifigyelőőrtanfolyam #vasútifigyelőőrképzés #vasútifigyelőőrtanfolyamról #vasútifigyelőőroktatás #vasútifigyelőőrvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: a 203/2009. Kormányrendelet szerinti legalább III. munkaköri csoportú (pl. pályamunkás) egészségi alkalmasság
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
  • Egyéb feltételek: nem szükséges

Célközönség:

  • A vasúti figyelőőr képzés tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a vasúti figyelőőr képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Vasúti figyelőőr tanfolyammal kapcsolatos információk

59.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 56 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Vasúti figyelőőr képzés tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping