Vasúti felsővezeték-szerelő tanfolyam

Avatar
B. Bálint
Avatar
Dr. H. Petra
Avatar
Ifj. H. József

A tanfolyamról

A vasúti felsővezeték műszaki állapotának előírás szerinti vizsgálatát, mérését és ellenőrzését, a feltárt hiányosságok megszüntetését végzi különleges munkakörülmények között, nagy magasságban, 25 kV os feszültség közelében. Elvégzi a vasúti villamos felsővezeték bontási, építési és átalakítási munkáit, annak valamennyi szerkezeti eleme tekintetében. Kiépíti az üzemi és érintésvédelmi földeléseket. Elvégzi a fényvezető szálas kábelek felsővezetéki oszlopokra történő kiépítését, a tartószerkezetek karbantartását és javítását. Részt vesz az üzemzavarok elhárításában.

Szakképesítés sorszáma: 07133031
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.09.01

# /- #Vasútifelsővezetékszerelő #Vasútifelsővezetékszerelőtanfolyam #Vasútifelsővezetékszerelőképzés #Vasútifelsővezetékszerelőtanfolyamról #Vasútifelsővezetékszerelőoktatás #Vasútifelsővezetékszerelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vasúti felsővezeték-szerelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: sikeres vizsga a MÁV Zrt. E.101. és E.102. számú utasításaiból a MÁV Zrt. O.1. Oktatási Utasítása szerint
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő munkaköröket betöltő munkavállalókkal szemben támasztott egészségügyi követelményekről és az egészségügyi vizsgálat rendjéről szóló 203/2009. (IX.18) Korm. rendelet szerinti legalább I. munkaköri csoportú felsővezeték szerelő különleges körülmények között (nagy magasságban, 25 KV-os feszültség közelében), vagy III. munkaköri csoportú felsővezeték-szerelő egészségi alkalmasság
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: minimum 1 hónap telephelyi gyakorlat

Célközönség:

  • A Vasúti felsővezeték-szerelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden mérnöki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vasúti felsővezeték-szerelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

B. Bálint

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. H. Petra

0/5
10 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. H. József

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Vasúti felsővezeték-szerelő tanfolyammal kapcsolatos információk

89.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 130 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Vasúti felsővezeték-szerelő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping