Vas- és acélfeldolgozó tanfolyam

Avatar
M. Áron
Avatar
H. József

A tanfolyamról

A Vas- és acélfeldolgozó tanfolyamon elsajátítható, hogy hogyan kell elvégezni a hideg képlékeny alakító műveleteket, valamint hogyan kell kezelni az e műveletekhez tartozó gépi és kézi berendezéseket. A Vas- és acélfeldolgozó tanfolyam résztvevői megtanulhatják, hogyan dolgozzák fel és alakítsák át a fémeket szalag, lemez, profil, cső formájú termékekké a képlékeny alakító műveletek során. Emellett elsajátítható, hogyan kell elvégezni a termékek felületkezelését és csomagolását. A Vas- és acélfeldolgozó tanfolyam tehát olyan képzés, amely segít megtanulni a vas- és acélfeldolgozó munkakörökben elvégzendő tevékenységeket.

A Vas- és acélfeldolgozó tanfolyam résztvevőinek el kell sajátítaniuk a hideg képlékeny alakító műveletek elvégzésének technikáját, valamint a hozzájuk tartozó gépi és kézi berendezések kezelésének módját. A Vas- és acélfeldolgozó tanfolyam célja, hogy a résztvevők megtanulják, hogyan dolgozzák fel és alakítsák át a fémeket szalag, lemez, profil, cső formájú termékekké a képlékeny alakító műveletek során. Emellett megtanulják, hogyan kell elvégezni a termékek felületkezelését és csomagolását a Vas- és acélfeldolgozó tanfolyamon. A Vas- és acélfeldolgozó tanfolyam résztvevői tehát olyan képesítésekkel rendelkeznek, amelyek segítségével el tudják végezni a vas- és acélfeldolgozó munkakörökben elvégzendő tevékenységeket.

Szakképesítés sorszáma: 07153006
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #Vasésacélfeldolgozótanfolyam #Vasésacélfeldolgozótanfolyamképzés #Vasésacélfeldolgozó #Vasésacélfeldolgozótanfolyamról #Vasésacélfeldolgozóoktatás #Vasésacélfeldolgozóvizsga

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Vas- és acélfeldolgozó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Vas- és acélfeldolgozó tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: Szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Vas- és acélfeldolgozó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Vas- és acélfeldolgozó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Vas- és acélfeldolgozó tanfolyammal kapcsolatos információk

149.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 300 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Vas- és acélfeldolgozó tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök