Vállalkozási ismeretek tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A vállalkozások beindításához és működéséhez kívánunk segítséget nyújtani. Vállalkozási ismeretek képzésünkkel, szükséges alapvető ismereteket átadni, egyfajta irányvonalat kijelölni a vállalkozók számára, hiszen ezen ismeretek megszerzését nem lehet befejezni, azt folytatni kell egy életen át.

A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata. Magyarországon a 90-es évektől kezdődően a társadalmi gazdasági változásoknak köszönhetően kiépült a piacgazdaság, melynek következtében jelentős átalakulások történtek a magyar gazdaságban. Átrendeződött a tőkeszerkezet, jelentősen megnőtt a piaci szereplők száma, élesebb lett a piaci verseny.

Ugrásszerűen megnőtt a vállalkozások száma Magyarországon és hogy megfeleljenek a piaci követelményeknek, tudatosan fel kellett készülni az üzleti életre. A vállalkozások hamar rádöbbentek arra, hogy a sikeres vállalkozás beindításához nem elegendő a tőke és a jó ötlet, de szakmai és vállalkozói ismeretek is szükségesek, hogy megalapozott döntéseket tudjanak hozni.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #vállalkozásiismeretektanfolyam #vállalkozásiismeretekképzés #vállalkozásiismeretektanfolyamról #vállalkozásiismeretekoktatás #vállalkozásiismeretekvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • tanfolyam tartalma:
  • Online felületen elérhető tananyag
  • Vállalkozási ismeretek tananyag (jegyzet)

Célközönség:

  • Célközönség:
  • A Vállalkozási ismeretek tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Vállalkozási ismeretek képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Vállalkozási ismeretek tanfolyammal kapcsolatos információk

79.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 110 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • tanfolyam tartalma:
  • Online felületen elérhető tananyag
  • Vállalkozási ismeretek tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok