A tanfolyamról

Az uszodamester a fürdőszolgáltatás területén tevékenykedik, vendégfelügyeletet, prevenciós tevékenységet és életmentési feladatokat lát el. A fürdőszolgáltatás napi üzemvitelét biztosít-ja. Együttműködik a műszaki kiszolgáló személyzettel és a fürdőszolgáltatás egyéb beosztású munkavállalóival.

A szakképesítéssel rendelkező fürdőlétesítményekben medencéket, csúszdát, szaunát, gőz-kamrát, szoláriumot és egyéb élménykamrát, élményelemeket üzemeltet. Prevenciós tevékenységet hajt végre. Vészhelyzet esetén vízből mentést biztonságosan és szakszerűen hajt végre, kisebb laikus csoportokat szervez és irányít a mentés végrehajtása során. Hatékonyan alkalmazza a szuggesztív kommunikációt a vészhelyzetek kezelése során.

Ügyfélszolgálati tevékenységet lát el, szolgáltatásokat értékesít. Elektronikus hírközlő eszközöket használ. Szakszerűen helyszíni alapfokú elsősegélynyújtást végez. Gondoskodik a kulturált, tiszta, balesetmentes környezetről és munkájával összefüggő nyilvántartásokat vezet papír alapon és/vagy elektronikus formában.

A végzettséggel a következő munkakörök tölthetőek be: Uszodamester, Úszómester, Fürdő-üzemeltető, Medencefelügyelő, Csúszdakezelő, Csúszdafelügyelő.

Szakképesítés sorszáma: 10883002
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.09.01

# /- #uszodamester # uszadamestertanfolyam #uszodamesterképzés #uszodamestertanfolyamról #uszodamesteroktatás #uszodamestervizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Uszodamester tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Képességek, készségek: 200 m folyamatos úszás teljesítése 7 perc alatt (100 m mell-úszás, 100 m gyorsúszás)
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Uszodamester tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden úszást, és életmentést kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Uszodamester végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

W. Edit

0/5
10 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Mészárosné H. Nikolett

0/5
3 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Uszodamester tanfolyammal kapcsolatos információk

99.990 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Uszodamester tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping