Tűzvédelmi főelőadó tanfolyam

Ifj. N. Nándor
Horváth G. Bejke

A tanfolyamról

A tűzvédelmi főelőadó foglalkoztatásra irányuló jogviszonyban vagy szolgáltatóként végzi a jogszabályban meghatározott, legmagasabb tűzvédelmi kockázati szintű gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelmi igazgatását. Feladatai körében szakmailag előkészíti és támogatja a tűzvédelemmel kapcsolatos, akár fejlesztésre irányuló vezetői döntéseket, intézkedéseket, szervezi és irányítja a tűzvédelmi szervezetben résztvevők tevékenységét, közreműködik a létesítményi tűzoltóságok megszervezésében, hatékony üzemeltetésében.

Munkáját részben önállóan, részben vezetőtársaival, beosztottjaival, valamint a hatóságokkal és a szolgáltatókkal együttműködve látja el. Intézkedik a gazdálkodó szervezet, létesítmény tűzvédelmi helyzetének rendezése, szabályozása, tűzvédelmi dokumentumainak elkészítése és helyes kezelése, a tűzvédelmi oktatással és szakvizsgával kapcsolatos feladatok ellátása, a létesítmény hatósági ellenőrzése, a tűzvédelmi jogi és szakmai szabályok betartatása, valamint a hiányosságok megszüntetése érdekében. Tűz esetén intézkedik a gazdálkodó szervezet tűzjelzéssel, tűzoltással, mentéssel, valamint a tűzvizsgálattal kapcsolatos kötelezettségeinek, feladatainak jog és szakszerű teljesítése érdekében.

Szakképesítés sorszáma:10324018
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# / – #tűzvédelmifőelőadó #tűzvédelmifőelőadótanfolyam #tűzvédelmifőelőadóképzés #tűzvédelmifőelőadótanfolyamról #tűzvédelmifőelőadóoktatás #tűzvédelmifőelőadóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Tűzvédelmi főelőadó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség:OKJ 52 861 10 Tűzvédelmi előadó szakképesítés,10324017 Tűzvédelmi előadó
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Tűzvédelmi főelőadó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden tűzvédelemmel kapcsolatos teendők ellátása iránt érdeklődő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Tűzvédelmi főelőadó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Ifj. N. Nándor

0/5
1 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Horváth G. Bejke

0/5
1 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Tűzvédelmi főelőadó tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 180 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Tűzvédelmi főelőadó
 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Tűzvédelmi főelőadó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping