Tisztítás-technológiai szakmunkás tanfolyam

Avatar
F. Béla
Avatar
W. Edit

A tanfolyamról

A Tisztítás-technológiai szakmunkás formailag és tartalmilag értékelhető, dokumentált, bizalmi és lehetőség szerint a megbízó főtevékenységébe illesztett komplex szolgáltatást végez, mely során meghatározott területen, az oda nem való és ott különböző kockázatokat jelentő anyagokat távolítja el, vagy tartja távol szakszerű módszerekkel és tervezett időben.

A szakképesítéssel rendelkező betartja és betartatja a munkahelyekkel kapcsolatos munkavédelmi követelményeket, a munkavégzés tárgyi, személyi és szervezési feltételeivel kapcsolatos munkavédelmi követelményeket. Megismeri és betartja a rá vonatkozó általános és helyi előírásokat; alkalmazza a munkaköréhez tartozó szakmai irányelveket. Tisztázza a feladatellátás körülményeit és dönt a megvalósításról, megoldásról: Ismeri a megfelelő tisztítási eljárást, technológiát és az ezekhez szükséges eszközrendszert. Megválasztja; előkészíti az eszközrendszert, és előkészül a munkavégzésre. Eltávolítja a különböző felületekről a nem tapadó- és a tapadó szennyeződéseket; fertőtleníti a felületeket; elvégzi a gépek és eszközök felhasználói szintű karbantartását. A feladatok elvégzésével átadja a megtisztított területet; tervezi, szervezi a saját feladatait; és dokumentálja a tevékenységét.

Szakképesítés sorszáma: 10113003
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.03.05.

# /- #tisztítástechnológiaiszakmunkás #tisztítástechnológiaiszakmunkástanfolyam #tisztítástechnológiaiszakmunkásképzés #tisztítástechnológiaiszakmunkástanfolyamról #tisztítástechnológiaiszakmunkásoktatás #tisztítástechnológiaiszakmunkásvizsga

A tanfolyam előnyei:

Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igény kiemelt juttatási, és kereseti lehetőséget kínál leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Tisztítás-technológiai szakmunkás képzés, tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik, mely egyértelműen jelzi, hogy a karrierista (önmegvalósítók) számára egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőség a most induló (kínált) képzésre történő beiratkozás. Képzéseinknél fő szempontként jelentkeznek a szektorok, ágazatok (IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái. Az új felnőttképzési jogszabályok, és meghatározott irányok folyamatos figyelésével, kialakításában történő részvétellel, folyamatos piaci igény figyelésen és piackutatáson keresztül tervezzük, és szervezzük kurzusainkat.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Tisztítás-technológiai szakmunkás tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Tisztítás-technológiai szakmunkás tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden munkakörnyezetére igényes ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Tisztítás-technológiai szakmunkás végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

F. Béla

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

W. Edit

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Tisztítás-technológiai szakmunkás tanfolyammal kapcsolatos információk

239.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 800 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Tisztítás-technológiai szakmunkás tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök