Távközlési és informatikai hálózatszerelő tanfolyam

Avatar
T. Andrea
Avatar
Dr. H. János

A tanfolyamról

Távközlési és informatikai hálózatszerelő a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kiépítésével, karbantartásával és hiba elhárításával foglalkozik. Helyszíni felmérést végez, ellenőrzi a munkavégzés feltételeit, követi a kapott telepítési tervdokumentációt, de adott esetben a helyszínen tapasztaltak alapján önállóan áttervezi az egyedi adottságoknak megfelelően akár az eszköz elhelyezését vagy a kábelezési nyomvonal kialakítását.

A magyarországi telekommunikációs vállalatok vezetéknélküli összeköttetéseinek (pl.: műholdas- és földi mikrohullámú antennák, mobil szolgáltatók antennáinak telepítése) és vezetékes összeköttetéseinek (pl.: koaxiális, réz-, illetve sodrott érpáras, valamint optikai gerinchálózatok, fogyasztói- és ügyfél bekötések) teljeskörű és professzionális szerelését végzi. Kiegészítő tudásként, – néhány speciális esetben – szükséges lehet a magasban végzett munkavégzéshez elengedhetetlen biztonsági előírások ismerete és alkalmazása, alapszintű ipari alpin-technikai tudás (munkaterület biztonságos megközelítése és a munkavégzés teljes ideje alatt történő szakszerű kibiztosítás, a kötéltechnikák- és a csomózási ismeretek, zuhanásgátlók készségszerű használata, bajba jutott társ mentése stb.).

Szakképesítés sorszáma:06194006
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# /- #távközlésiésinformaitkaihálózatszerelő #távközlésiésinformaitkaihálózatszerelőtanfolyam #távközlésiésinformaitkaihálózatszerelőképézés #távközlésiésinformaitkaihálózatszerelőtanfolyamról #távközlésiésinformaitkaihálózatszerelőoktatás #távközlésiésinformaitkaihálózatszerelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Távközlési és informatikai hálózatszerelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Távközlési és informatikai hálózatszerelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Távközlési és informatikai hálózatszerelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden információs technológiát kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Távközlési és informatikai hálózatszerelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

T. Andrea

0/5
42 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. H. János

0/5
20 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Távközlési és informatikai hálózatszerelő tanfolyammal kapcsolatos információk

149.900 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Távközlési és informatikai hálózatszerelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök