Szolgáltatási utastájékoztatási ismeretek, információs és kommunikációs technológia szakmai tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató
Felnőttképzés MODELLO Módszertani és Képzési Intézet. Új tanfolyamok!
Képzési koordinátor

A tanfolyamról

Szolgáltatási utastájékoztatási elemeket: a szolgáltatások általános jellemzőit, a kínálati kategóriákat, a szolgáltatások minőségét, a különböző értékesítési csatornákat, a szolgáltatás tárgyi elemeit, a szolgáltató vállalatok feladatait. IKT tárgyú szakmai képzés eredményeként: munkakör ellátásához szükséges általános és speciális informatikai felkészültséget biztosító ismereteket: a feladatellátás során használt informatikai rendszerek általános felépítését, összefüggéseit; Vonatinfó alkalmazást; a Ticket Checker alkalmazást; az eVTK (Elektronikus vonatterhelési kimutatás) alkalmazás használata, felépítése; valamint az utastájékoztatáshoz kapcsolódó egyéb informatikai rendszerek használatát.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #szolgáltatásiutastájékoztatásiismeretekinformációséskommunikációstechnológia #szolgáltatásiutastájékoztatásiismeretekinformációséskommunikációstechnológiatanfolyam #szolgáltatásiutastájékoztatásiismeretekinformációséskommunikációstechnológiaképzés #szolgáltatásiutastájékoztatásiismeretekinformációséskommunikációstechnológiatanfolyamról #szolgáltatásiutastájékoztatásiismeretekinformációséskommunikációstechnológiaoktatás #szolgáltatásiutastájékoztatásiismeretekinformációséskommunikációstechnológiavizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Szolgáltatási utastájékoztatási ismeretek, információs és kommunikációs technológia tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség: 8 általános iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges

Célközönség:

  • A Szolgáltatási utastájékoztatási ismeretek, információs és kommunikációs technológia tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Szolgáltatási utastájékoztatási ismeretek, információs és kommunikációs technológia tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Képzési koordinátor

5.0/5
12 tanfolyam
1 visszajelzés
4 résztvevő
Több
Szolgáltatási utastájékoztatási ismeretek, információs és kommunikációs technológia szakmai tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Szolgáltatási utastájékoztatási ismeretek, információs és kommunikációs technológia tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok