Személyiség fejlesztő tréning tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Képes legyen megérteni, hogy a motiváció az egyénben fellépő feszültségi állapot csökkentésének vagy optimalizálásának igényéből fakad, egyrészt a belső késztetések megszervezése, másrészt az ösztönzés szinonimája. Képes legyen megérteni, hogy megfelelő életvezetéshez, tanuláshoz és munkavállaláshoz kapcsolódó képességei fejlődjenek annak érdekében, hogy felkészüljön az álláskeresésre, és a munkaerőpiacon elégedett, önmagát megfelelően képviselni tudó munkavállalóvá váljon. Képes legyen olyan ismereteket megszerezni, amelyek felhasználhatók a gyakorlatban, a mindennapi életben a biztonságos feladatellátás végzésére, alkalmazotti magatartáshoz szükséges kompetenciák elsajátítására a foglalkoztatási hely egészségügyi és szociális követelményeinek, elvárásainak megfelelően. Képes legyen olyan ismereteket megszerezni, amely segíti az álláskeresési ismeretek elsajátítását.

Képessé váljon az önálló álláskeresésre, és a legrövidebb időn belüli elhelyezkedésre. Képes legyen a szociális kompetenciái megismerésére, fejlesztésére, hogy tudását, készségeit a szokványos és változó környezetben alkalmazni tudja, az eredményes tevékenységhez szükséges ismeretei, elméleti és gyakorlati készségei, attitűdjei, érzelmi és etikai jellemzői, motiváltsága kialakuljanak, fejlődjenek. Együttműködés, konfliktuskezelés, felelősségvállalás, kommunikációs készség, frusztrációtűrés, önismeret

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #személyiségfejlesztőtréningtanfolyam #személyiségfejlesztőtréningképzés #személyiségfejlesztőtréningtanfolyamról #személyiségfejlesztőtréningoktatás #személyiségfejlesztőtréningvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Személyiségfejlesztő tréning tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség: nem meghatározott
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges

Célközönség:

  • A Személyiségfejlesztő tréning tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Személyiségfejlesztő tréning tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Személyiség fejlesztő tréning tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Személyiségfejlesztő tréning tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok