Szakmaismereti képzések Fakitermelő (pályaorientáció) tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Szakmaismereti képzések Fakitermelő (pályaorientáció) képzés során megszerezhető szakmai kompetenciák elsajátítása. Képes legyen támogatni a szakképzettséggel rendelkező szakemberek munkáját.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #szakmaismeretiképzésekfakitermelőpályaorientáció #szakmaismeretiképzésekfakitermelőpályaorientációtanfolyam #szakmaismeretiképzésekfakitermelőpályaorientációképzés #szakmaismeretiképzésekfakitermelőpályaorientációtanfolyamról #szakmaismeretiképzésekfakitermelőpályaorientációoktatás #szakmaismeretiképzésekfakitermelőpályaorientációvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Szakmaismereti képzések Fakitermelő (pályaorientáció) tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség:alapfokú iskolai végzettség
  • vagy iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető a 41/2013.(V.28.) VM rendelet 3. számú mellékletében a mezőgazdasági szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről szerint

Célközönség:

  • A Szakmaismereti képzések Fakitermelő (pályaorientáció) tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Szakmaismereti képzések Fakitermelő (pályaorientáció) tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Szakmaismereti képzések Fakitermelő (pályaorientáció) tanfolyammal kapcsolatos információk

54.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Szakmaismereti képzések Fakitermelő (pályaorientáció) tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok