Sportszervező munkatárs tanfolyam

Avatar
Butiné M. Ibolya
Avatar
Nagyné V. Andrea

A tanfolyamról

Közreműködik sportszervezetek, sportszövetségek szakmai feladatainak ellátásában, működésének biztosításában. Közreműködik a sporttevékenység fejlesztését szolgáló projektek előkészítésében, lebonyolításában. Edzőtáborokat, sportversenyeket és egyéb sportrendezvényeket szervez. A sportrendezvény tervezésében, szervezésében aktív szerepet vállal. Koordinálja a rendezvénnyel kapcsolatos marketingfeladatokat.

Közreműködik a tevékenységével összefüggő jogi és igazgatási feladatok ellátásában (egyeztetések, programok, engedélyek, nyilvántartások, jelentések, költségvetés stb.). Ellátja a versenyek előkészítésével, lebonyolításával kapcsolatos feladatokat (szakmai egyeztetés, forgatókönyv elkészítése, egészségügyi szolgálat igénylése, közreműködők biztosítása és tevékenységük megszervezése) és az utómunkálatokat. Részt vesz az sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében. Sporthoz és rekreációhoz kapcsolódó rendezvényeket szervez.

Szakképesítés sorszáma: 10144001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #sportszervezőmunkatárs #sportszervezőmunkatárstanfolyam #sportszervezőmunkatársképzés #sportszervezőmunkatárstanfolyamról #sportszervezőmunkatársoktatás #sportszervezőmunkatársvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Sportszervező munkatárs tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Sportszervező munkatárs tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden sporttevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Sportszervező munkatárs végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Butiné M. Ibolya

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Nagyné V. Andrea

0/5
1 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Sportszervező munkatárs tanfolyammal kapcsolatos információk

119.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 130 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Sportszervező munkatárs tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping