Sportedző (muaythai sportágban) tanfolyam

Avatar
J. Róbert
Avatar
K. Máté
Avatar
G. Vivien

A tanfolyamról

A muaythai sportedző szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a sportág
technikai elemeit. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a  korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítő-készségüket.

A sportedző felméri sportolói állóképességét, technikai tudását, valamint edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását. Edzőversenyeket és -versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez. Mérkőzésen irányítja a versenyzőt a ringsarokból. Sportedzőként megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus stb.).

Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában. Rekreációs szakemberként részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők táplálkozásának, sportolási programjának összeállítását.

Szakképesítés sorszáma: 10145028
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2022.03.11.

# /- #sportedző #muaythaisportág #sportedzőmuaythaisportágban #sportedzőmuaythaisportágbantanfolyam  #sportedzőmuaythaisportágbanképzés #sportedzőmuaythaisportágbantanfolyamról #sportedzőmuaythaisportágbanoktatás #sportedzőmuaythaisportágbanvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Sportedző (muaythai sportágban) a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportedző (muaythai sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama:Imaes Khan fokozat
 • - az országos sportági szakszövetség részéről - a honlapján közzétett - szakmai szempontok szerinti sportági jártasság igazolása szükséges

Célközönség:

 • A Sportedző (muaythai sportágban) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden sporttevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Sportedző (muaythai sportágban) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

J. Róbert

0/5
3 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

K. Máté

0/5
43 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

G. Vivien

0/5
22 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Sportedző (muaythai sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk

169.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Sportedző (muaythai sportágban) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök