Sportedző (karate sportágban) tanfolyam

Avatar
Ifj. F. Máté
Avatar
Ifj. G. Attila

A tanfolyamról

A karate sportedző szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a sportág technikai elemeit. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítő-készségüket. Felméri sportolói állóképességét, technikai tudását, valamint edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását.

Edzőversenyeket és -versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez. Megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus stb.). Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában. Részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők táplálkozásának, sportolási programjának összeállítását.

Szakképesítés sorszáma: 10145012
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.04.12.

# /- #sportedző #karatesport #sportedzőkarate #sportedzőkaratesportágban #sportedzőkaratesportágbantanfolyam #sportedzőkaratesportágbanképzés #sportedzőkaratesportágbantanfolyamról #sportedzőkaratesportágbanoktatás #sportedzőkaratesportágbanvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Sportedző (karate sportágban) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 1. kyu övfokozat megléte, valamint sportági jártasság igazolása és az országos sportági szakszövetség ajánlása szükséges

Célközönség:

  • A Sportedző (karate sportágban) tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden sporttevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Sportedző (karate sportágban) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk

Oktató(k)

Ifj. F. Máté

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. G. Attila

0/5
4 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Sportedző (karate sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk

149.900 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Sportedző (karate sportágban) tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping