Sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorszerelője tanfolyam

Avatar
Dr. F. Zsolt
Avatar
H. József
Avatar
A. András

A tanfolyamról

A sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorszerelője javító és karbantartó szervizekben dolgozik. Munkafelvételi tevékenységet végez. Aktívan használja ügyfél-kommunikációs és járműdiagnosztikai kompetenciáit. Az adott feladat elvégzéséhez több javítástechnológia közül kiválasztja a műszaki szempontból legjobban alkalmazható megoldást. Szakszerűen és a legújabb járműtechnikai kompetenciák birtokában, karbantartási és javítási műveleteket végez. A munkákhoz árajánlatot ad, alkatrészt rendel (a lehetőségeket egyezteti az ügyféllel). Kezeli a sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorjaiban, motoros vízi sporteszközben található kódolt egységeket, az üzembe helyezésekor, illetve javítását követően azok élesztéséről gondoskodik.

A folyamatok közben és utána (ellenőrzési céllal) diagnosztikát végez, naprakészen ismerve diagnosztikai műszereket és méréstechnikákat, valamint annak kiértékelési eljárásait, módszereit. Sport- és kedvtelési célú vízi járművet felkészít hatósági műszaki vizsgára. Az elvégzett munkák után a sport- és kedvtelési célú vízi járművet szakszerű magyarázattal átadja az ügyfélnek. Ügyfélkezelést és készletgazdálkodást végez.

Szakképesítés sorszáma: 07164001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #sportéskedvtelésicélúvízijárműmotorszerelője #sportéskedvtelésicélúvízijárműmotorszerelőjetanfolyam #sportéskedvtelésicélúvízijárműmotorszerelőjeképzés #sportéskedvtelésicélúvízijárműmotorszerelőjetanfolyamról #sportéskedvtelésicélúvízijárműmotorszerelőjeoktatás #sportéskedvtelésicélúvízijárműmotorszerelőjevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorszerelője tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: kedvtelési célú kisgéphajó vezető képesítés
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorszerelője tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorszerelője végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. F. Zsolt

0/5
25 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

A. András

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorszerelője tanfolyammal kapcsolatos információk

649.900 Ft

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Sport- és kedvtelési célú vízi jármű motorszerelője tananyag (jegyzet)
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping