Rongyszőnyeg készítő – Szőnyegszövő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Régi hagyományainkra épülő, azt felelevenítő Rongyszőnyeg készítő – Szőnyegszövő képzés elvégzése után a szövés, rongyszőnyeg készítés technológiájának, gépeinek ismeretében hagyományos minták szerinti és kreatív, alkotó fantáziájának, elképzeléseinek a piacnak megfelelő minőségi saját készítésű szőnyegeket lesz képes készíteni, értékesíteni.

Akkor válassza a Rongyszőnyeg készítő – Szőnyegszövő képzést, ha rugalmas munkaidőre vágyik, elege van szoros munkaidőből, kicsi gyermekeit főállású anyaként neveli és jövedelmi szintjét emelni akarja, otthon szeretne dolgozni saját időrendben. Ajánljuk még csökkent munkaképességű embereknek, szabadon alkotni vágyó fiataloknak, nyugdíjasoknak, akiket vonz az önkifejező alkotni vágyás, akik a népművészetet tisztelve és alkalmazva kívánnak megélhetést, kereset kiegészítést biztosítani elsősorban maguknak és családjuknak.

Engedélyszám: E-000526/2014/B027
SzPk szám: SzPk-00060-16-10 2 07 1/1

# /- #rongyszőnyegkészítőszőnyegszövő # rongyszőnyegkészítőszőnyegszövőtanfolyam #rongyszőnyegkészítőszőnyegszövőképzés #rongyszőnyegkészítőszőnyegszövőtanfolyamról #rongyszőnyegkészítőszőnyegszövőoktatás #rongyszőnyegkészítőszőnyegszövővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, és pedig Foglalkozás egészségügyi alkalmasság/az alapanyagokból adódó por, és atka allergia megállapítása foglalkozás-egészségügyi alkalmasság a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján.

Célközönség:

  • A Rongyszőnyeg készítő - Szőnyegszövő tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség a Rongyszőnyeg készítő - Szőnyegszövő tanúsítvány megszerzése mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Rongyszőnyeg készítő - Szőnyegszövő tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 403 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Rongyszőnyeg készítő - Szőnyegszövő tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping