Romák szociális segítője tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A roma közösségek bevonása nélkül a kormányzati intézkedések megvalósítása – ideértve a különböző komplex programokat is – nem képzelhető el. A Romák szociális segítő képzettség jelentheti a garanciát arra, hogy a hátrányos helyzetű csoportokat, és különösen a romákat érintő programokban juttatott támogatások, intézkedések, valamint ezek eredményei, a lehető legnagyobb arányban jussanak el közvetlenül a célcsoporthoz. A Komák szociális segítője képzettséget megszerző emberek be tudnak kapcsolódni ezeknek a célzott programoknak a megvalósításába.

Ha úgy érzi, hogy részt tud ebben venni, elfogadó és együtt érző a hátrányos helyzetben élő embertársaival szemben, érez indíttatást segítésükre, akkor jelentkezzen erre a képzésre! Ezt Önnek találták ki, hogy megvalósítsa terveit, eleget tudjon tenni személyes felvállalásának. Fontos, hogy ezekkel az emberekkel személyes kapcsolatot is kialakítson.

A Romák szociális segítője tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzés helyszínét is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai beszámolóhoz. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt lelkiismeretesen készítik fel a záró beszámolóra.

Engedélyszám: E-000526/2014/B043
SzPk szám: SzPk-00104-16-02 3 03 2 /1

# /- #romákszociálissegítője#romákszociálissegítőjetanfolyam #romákszociálissegítőjeképzés #romákszociálissegítőjetanfolyamról #romákszociálissegítőjeoktatás #romákszociálissegítőjevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • A romák szociális segítője képzés tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: befejezett tizedik évfolyam
 • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
 • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges
 • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
 • Egyéb feltételek: nem szükséges

Célközönség:

 • A romák szociális segítője képzés tanfolyamot ajánljuk:
 • Mindenki számára, a romák szociális segítője képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Romák szociális segítője tanfolyammal kapcsolatos információk

249.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 500 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • A romák szociális segítője képzés tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok