Pincemunkás tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Pincemunkás irányítás mellett részt vesz a borászati üzemben a borkezelések elvégzésében. Munkájával hozzájárul a bor fejlődésének szempontjából kiemelkedő fontosságú pincei higiénia fenntartásához: bortároló edényeket, tartályt mos, fahordókat tisztít és fertőtlenít.

Munkatársakkal alapvető pincei műveleteket végez: összeszereli a fejtőrendszert, bort fejt, szivattyút működtet. Hordót töltöget. Segít az iskolázó pinceműveletek elvégzésénél úgy, mint derítés, szűrés, hőkezelés. Technológiai döntésekhez szabályosan mintát vesz a borból és a mintát feliratozza. Segíti a szakdolgozók munkáját. A kiegészítő feladatait folyamatosan, begyakorlás után önállóan végzi. A borászati technológia során szükséges oldatokat, szuszpenziókat elkészíti.

A “Pincemunkás” a Szőlész-borász 4 0721 05 14 kapcsolódó részszakmája.

# /- #pincemunkás #pincemunkástanfolyam #pincemunkásképzés #pincemunkástanfolyamról #pincemunkásoktatás #pincemunkásvizsga #pincemunkásrészszakma

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Pincemunkás tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
  • Foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: -

Célközönség:

  • A Pincemunkás tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden élelmiszeripari tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Pincemunkás végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Pincemunkás tanfolyammal kapcsolatos információk

144.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 280 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Pincemunkás tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping