A tanfolyamról

Az Órás tanfolyam elvégzését követően a résztvevők megtanulják, hogyan kell apróbb javításokat és cseréket végezni, valamint hogyan kell elemeket, szíjakat, üvegeket és polírozást végezni. Az Órás tanfolyam elvégzését követően a résztvevők közvetlen személyes kapcsolatban állnak a vásárlókkal, vevőkkel, és tájékoztatást adnak a javítási költségekről, valamint az időtartamról. Az Órás tanfolyam elvégzése után a résztvevők tájékoztatást adnak a karbantartási időintervallumokról, valamint megtanulják, hogyan kell részt venni az eladásban. Az Órás tanfolyam elvégzésével megtanulhatod, hogyan kell megfelelő tájékoztatást adni a vásárláskor, valamint hogyan kell tanácsot adni a vásárlóknak a szolgáltatásokat követően.

Az Órás tanfolyam olyan képzés, amelynek során a mechanikus és elektromos óraszerkezetek javításával foglalkozhatsz. Az Órás tanfolyam elvégzésével elsajátítja a szükséges ismereteket, és készségeket az órák meghibásodásának okainak felméréséhez, valamint a készletgazdálkodáshoz, és a szoftverek használatához is. Az Órás tanfolyam elvégzése után szakszerűen használja a gépészeti és Órás munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, szerszámokat az órák javításához, állagának megóvásához, felújításához.

Az Órás tanfolyam elvégzése után az Órás részt vesz a mechanikus és elektromos óraszerkezetek javításában, meghibásodásainak kiváltó okainak felmérésében, készletgazdálkodásban, számításokban való segítségnyújtásban, gépészeti és Órás munkaeszközök, gépek, berendezések, szerszámok szakszerű használatában, megfelelő javításokkal, állag megóvásával, felújítással, alkatrészek cseréjével, pótlásával, szerkezet tisztításával, olajozásával, apróbb javításokkal, cserékkel, elemek, szíjak, üvegek cseréjével, polírozásával segít. Emellett közvetlen személyes kapcsolatban áll a vásárlókkal, vevőkkel, tájékoztatást ad a javítási költségről és annak időtartamáról, a karbantartási időintervallumról, az eladásban is részt vesz, a vásárláskor pedig megfelelő tájékoztatást ad, valamint tanácsokat is ad a vásárlóknak, vevőknek.

Szakképesítés sorszáma: 07154001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #órás #órástanfolyam #órásképzés #órástanfolyamról #órásoktatás #órásvizsga

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Órás tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Órás tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • Az Órás tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Órás végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Órás tanfolyammal kapcsolatos információk

479.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 240 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Órás tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok