A tanfolyamról

Az órás mechanikus, és elektromos óraszerkezeteket javít, az órák meghibásodásainak kiváltó okait felméri. Készletgazdálkodást végez, számításaihoz szoftvereket használ. Szakszerűen használja a gépészeti és órás munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, szerszámokat. A megfelelő javításokkal segít az órák javításában, állag megóvásában, felújításban. Szerszámait karban tartja, kisebb alkatrészek javít, készít. Alkatrészt cserél, pótol, szerkezetet tisztít, olajoz. Apróbb javításokat, cseréket végez. Elemet cserél, szíjat cserél, üveget cserél, políroz.

Az órás közvetlen személyes kapcsolatban áll a vásárlókkal, vevőkkel. Tájékoztatást ad a javítási költségről, és ennek időtartamáról. Tájékoztatást ad a karbantartási időintervallumról. Az eladásban is részt vesz. A vásárláskor megfelelő tájékoztatás ad. Minden szolgáltatást követően tanácsot ad a vásárlóknak, vevőknek.

Szakképesítés sorszáma: 07154001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #órás #órástanfolyam #órásképzés #órástanfolyamról #órásoktatás #órásvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Órás tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

  • Az Órás tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Órás végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Órás tanfolyammal kapcsolatos információk

479.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 240 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Órás tananyag (jegyzet)
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping