Öntészeti mintakészítő tanfolyam

Avatar
A. András
Avatar
M. Áron

A tanfolyamról

Az öntészeti mintakészítő olyan szakember, aki képes csapatban és önállóan dolgozni. Kézi és kisgépes megmunkálással, valamint hagyományos faipari és szerszámgépek használatával, minőségi öntvénygyártásra alkalmas mintákat, több mintából álló mintakészleteket gyárt és javít. Műszaki rajzot jól olvas és készít. Átlátja a forma- és öntvénygyártási folyamatokat, az alkalmazott anyagok hatásait, viselkedésüket. Ezt a tudást felhasználja a mintakészlet alkatrész rajzának és összeszerelési terveinek készítése során is.

A rajz olvasáshoz ismeri és alkalmazza a számítógépes rajzolvasó alkalmazásokat, rajzoló és tervező programok alap funkcióit. Az általa készített mintakészletek szükség esetén bonyolultak, de kivitelezésnél szem előtt tartja öntvénygyártó szakember munkáját és a gyártási körülményeket. Magas szintű fa, műanyag és fém anyagismeretei alapján kiválasztja a gyártási technológia számára a legtartósabb anyagokat a gazdaságosság szempontjainak figyelembevételével. A mintakészlet tervezése során javaslataival támogatja a gyártmánytervező és gyártási mérnököket, szakembereket. Munkáját felelősségtudat, önállóság, kreativitás, jó kézügyesség, precizitás, rendszerszemlélet jellemzi. Nyitott az új anyagok és műszaki technológiák iránt. Betartja a környezetvédelmi, munkavédelmi, tűzvédelmi előírásokat.

Szakképesítés sorszáma: 07154005
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #Öntészetimintakészítő #Öntészetimintakészítőtanfolyam #Öntészetimintakészítőképzés #Öntészetimintakészítőtanfolyamról #Öntészetimintakészítőoktatás #Öntészetimintakészítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Öntészeti mintakészítő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: középfokú végzettség
  • Szakmai előképzettség: 4 0722 08 01 azonosító számú Asztalos, 34 543 02 OKJ számú Asztalos
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Öntészeti mintakészítő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Öntészeti mintakészítő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

A. András

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Öntészeti mintakészítő tanfolyammal kapcsolatos információk

169.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Öntészeti mintakészítő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping