Önkormányzati természetvédelmi őr tanfolyam

Avatar
W. Edit
Avatar
T. Andrea
Avatar
K. Máté

A tanfolyamról

Az önkormányzati természetvédelmi őr felügyeli és védi a helyi jelentőségű védett természeti területeket, gondoskodik a természetvédelmi szabályok betartásáról, élőhelykezelési feladatai részeként részt vesz a faj és élőhelyvédelmi projektek megvalósításában. Közreműködik a természetvédelmi területek kezelői feladatainak ellátásában, kezdeményezi a védett természeti terület fejlesztését, javaslatot tesz a védetté nyilvánításra, az őrzésére és fenntartásra.

Felméri a védett természeti értékeket, elhelyezkedésükről, megjelenési helyükről, állapotukról nyilvántartást vezet. Prevenciós környezeti nevelési programok összeállításával bemutatja a helyi védett területeket.
Megállapítja az élőhelyek kezelésének szükségességét, meghatározza a kezelési feladatok módszerét és sorrendjét, értékeli azok hatásait, eredményességét.

Az illetékességi területével kapcsolatban felkérésre szakértőként nyilatkozik, illetve közigazgatási eljárás keretében megkeresésre szakhatósági állásfoglalást ad ki. A területére vonatkozóan kiadott engedélyek véleményezését, ellenőrzését ellátja. A természetvédelmi területek károsításának és károsításának megelőzésére prevenciós tervet készít.

Szakképesítés sorszáma:10324021
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# / – #önkormányzatitermészetvédelmiőr #önkormányzatitermészetvédelmiőrtanfolyam #önkormányzatitermészetvédelmiőrképzés #önkormányzatitermészetvédelmiőrtanfolyamról #önkormányzatitermészetvédelmiőroktatás #önkormányzatitermészetvédelmiőrvizsga
Felnőttképzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az önkormányzati természetvédelmi őr tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • Az Önkormányzati természetvédelmi őr tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden természetet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az önkormányzati természetvédelmi őr végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

W. Edit

0/5
10 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

T. Andrea

0/5
47 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

K. Máté

0/5
44 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Önkormányzati természetvédelmi őr tanfolyammal kapcsolatos információk

249.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 500 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Önkormányzati természetvédelmi őr tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping