Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés (GINOP-6.1.2.) tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Az önállóan használom az informatikai eszközömet– IKER 2. szintű Tanfolyam képzési programjában meghatározott tananyag elsajátításának célja: a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzéstanfolyam #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzésképzés #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzéstanfolyamról #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzésoktatás #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzésvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Előzetesen elvárt ismeretek: Infokommunikációs eszközének IKER 1. szint biztonságos használata, amely igazolása „Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés” tanúsítvánnyal vagy előzetes tudásszint mérés megfelelő szintű teljesítésével lehet.
  • Egyéb feltételek: betöltött 16. életév

Célközönség:

  • A Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés (GINPOP-6.1.2.) tanfolyammal kapcsolatos információk

54.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 35 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok