Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés -2 Tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Az Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés a mindennapi életünkben megnőtt az információ társadalmi szerepe, és felértékelődött az információszerzés képessége. Az egyén érdeke, hogy időben hozzájusson a munkájához, az életvitelének alakításához szükséges információkhoz, képes legyen azokat céljának megfelelően feldolgozni és alkalmazni. Sokan talán azt gondolják, hogy az online jelenlét megteremtéséhez nagyon sok idő és pénz szükséges, azonban manapság ez már egyáltalán nincs így. Sőt. Számos megoldás létezik, melyek segítségével megtehetjük az első lépéseinket a digitális világban.

És ezek egy részéhez még saját honlap sem szükséges. Segítséget nyújtunk a digitális kompetencia fejlesztésében tanfolyamunkkal. El kell sajátítani a megfelelő információszerzési, -feldolgozási, adattárolási, -szervezési és -átadási technikákat, valamint az információkezelés jogi és etikai szabályait.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzés2tanfolyam #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzés2 #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzés2tanfolyamról #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzés2oktatás #önállóanhasználomazinformatikaieszközömetiker2szintűképzés2vizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Előzetesen elvárt ismeretek: Infokommunikációs eszközének IKER 1. szint biztonságos használata, amely igazolása „Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés” tanúsítvánnyal vagy előzetes tudásszint mérés megfelelő szintű teljesítésével lehet.
  • Egyéb feltételek: betöltött 16. életév

Célközönség:

  • A Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés -2 tanfolyammal kapcsolatos információk

54.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 35 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok