Non-verbális kommunikáció tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Non-verbális kommunikáció a megfelelő tanulástechnikai mód kiválasztása és hatékony alkalmazása. Általános tanulóképesség Áttekintő képesség, logikus gondolkodás, rendszerező képesség. Problémamegoldás, hibaelhárítás, intenzív munkavégzés A szükséges magatartásforma kiválasztása, kialakítása. Döntésképesség Felelősségtudat Helyzetfelismerés Kapcsolatfenntartó készség Kapcsolatteremtő készség.

Engedélyszám: E-000526/2014/D056

# /- #nonverbáliskommunikációtanfolyam #nonverbáliskommunikációképzés #nonverbáliskommunikációanfolyamról #nonverbáliskommunikációoktatás #nonverbáliskommunikációvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nem meghatározott
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges
  • Egyéb feltételek: Alapvető írás és olvasási készségek, melyet a jelentkező a felvételi eljárás során (szerződés kitöltése, szóbeli kommunikáció, stb.) igazol

Célközönség:

  • A Non-verbális kommunikáció tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Non-verbális kommunikációtanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Non-verbális kommunikáció tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Non-verbális kommunikációtananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping