Népzenész II. (Népi énekes) tanfolyam

Avatar
T. Aranka
Avatar
Varsás K.Angelika

A tanfolyamról

A népzenész hangversenyeken, ismeretterjesztő, élőzenei előadásokon, rendezvényeken lép fel. Ellátja táncegyüttesek népzenei kíséretét, népzenét szolgáltat a táncházakban. Végezhet szervezői, népdalkör– vagy népzeneiegyüttes-vezetői feladatokat, illetve népzenei műsorok szerkesztői, zenei műsorvezetői, szervező–ügyintézői feladatait.

Szakképesítés sorszáma:02154054
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# /- #népzenész #népiénekes #népiénekestanfolyam #népiénekesképzés #népiénekestanfolyamról #népiénekesoktratás #népiénekesvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Népzenész II. (Népi énekes) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség, párhuzamos oktatás esetén nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött, azonban az elméleti ismereteknek legalább a zenei alapszintnek megfelelő színvonalú ismeretét, valamint a hangszeres (énekes) gyakorlati ismeretet és a zenei műfajban való alapszintű jártasságot a szakképző ó iskola írásbeli, szóbeli és gyakorlati szakmai alkalmassági vizsgán felméri, értékeli.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges (gégészeti szakvélemény)
  • Szakmai gyakorlat időtartama: -

Célközönség:

  • A Népzenész II. (Népi énekes) tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden zenei tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Népzenész II. (Népi énekes) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

T. Aranka

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Varsás K.Angelika

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Népzenész II. (Népi énekes) tanfolyammal kapcsolatos információk

314.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 650 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Népzenész II. (Népi énekes) tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping