Műtárgyvédelmi munkatárs – Műtárgyvédelmi asszisztens tanfolyam

Avatar
Bálint. A. Roberta
Avatar
Kozák D. Tivadar

A tanfolyamról

A Műtárgyvédelmi Munkatárs – Műtárgyvédelmi Asszisztens okleveles restaurátor szakmai felügyeletével, irányításával, a múzeumi jogszabályok, valamint a műtárgyvédelmi előírások betartása mellett végzi a műtárgyak mozgatását, csomagolását, tisztítását, konzerválását. Ellenőrzi a műtárgyak állapotát és környezetét (klimatikus körülmények, higiénia) a raktárban és a kiállítás területén.

A megelőző műtárgyvédelmi követelményektől eltérő állapotok esetén jelez a felettesének. Elkötelezetten és lelkiismeretesen dolgozik a műtárgyak megőrzése, állapotuk javítása érdekében a restaurálás etikai szabályainak betartásával. Részt vesz a kiállítások építésében, bontásában, installációk készítésében. A műtárgyak tisztításáról, konzerváló, restauráló kezeléséről szakszerű, precíz, fényképes dokumentációt készít elektronikusan és szükség esetén papír alapon. Csapatmunkában dolgozik, együttműködve a múzeum szakalkalmazottaival.

Szakképesítés sorszáma:02135011
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #műtárgyvédelmimunkatárs #műtárgyvédelmiasszisztens #műtárgyvédelmiasszisztenstanfolyam #műtárgyvédelmiasszisztensképzés #műtárgyvédelmiasszisztenstanfolyamról #műtárgyvédelmiasszisztensoktatás #műtárgyvédelmiasszisztensvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Műtárgyvédelmi munkatárs - Műtárgyvédelmi asszisztens tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

  • A Műtárgyvédelmi munkatárs - Műtárgyvédelmi asszisztens tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műtárgyakat kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Műtárgyvédelmi munkatárs - Műtárgyvédelmi asszisztens végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Bálint. A. Roberta

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Kozák D. Tivadar

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Műtárgyvédelmi munkatárs - Műtárgyvédelmi asszisztens tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Műtárgyvédelmi munkatárs - Műtárgyvédelmi asszisztens tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping