Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A munkavállalók fizikai, szellemi és szociális közérzetének javítását fejlesztését az elkerülhető megbetegedések és balesetek megelőzését munkahelyi egészségfejlesztési programok formájában, a munkavállalók aktív részvételére alapozza, ezt kívánjuk segíteni tanfolyamunkkal. Célunk az egészséggel kapcsolatos ismeretek és az egészség-műveltség javítása a legkülönfélébb témákban (pl. személyi higiéné, baleset-megelőzés, életmódbeli tényezők, párkapcsolatok, szexualitás, családi élet, stb.). Ez egyik feltétele az egészséggel kapcsolatos kompetenciák kialakításának.

Az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és közösségi értékek elterjedésének ösztönzése, az egészségfejlesztés színterein megvalósuló közösségi programok elterjesztése, az életminőség javítása fontos a mai munkahelyeken. Az egészséges életmódhoz szükséges tudást, és készségek megszerzésének támogatását kínáljuk:

– minden életkorban cselekvésen alapuló egészségtudatos magatartás kialakítása
– az egészség-kockázati tényezők befolyásolása célzott megelőzési-, és egészségfejlesztési programokkal, a közösségek szereplőinek együttműködésben megvalósuló egészségtudatos döntések, tervezések számának a növelése
– a közösségi aktivitások (különösen a színtereken), a partnerségi együttműködések, és a helyi közösségek erősítése az egészség, mint “érték és eszköz” érdekében.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztésetanfolyam #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztéseképzés #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztésetanfolyamról #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztéseoktatás #munkavállalókbalesetmegelőzésielsősegélynyújtásikompetenciáinakfejlesztésevizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkavállalók baleset-megelőzési elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai végzettség: általános iskola befejezett 8. osztálya

Célközönség:

  • A Munkavállalók baleset-megelőzési elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Munkavállalók baleset-megelőzési elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
115 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Munkavállalók baleset-megelőzési, elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 24 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkavállalók baleset-megelőzési elsősegély-nyújtási kompetenciáinak fejlesztése tananyag (jegyzet),