Munkavállalás elősegítése tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A foglalkoztatási esélyek növelése segíti a munkát vállalni akarókat. Ennek szellemében csoportokban foglalkozunk a résztvevőkkel: szakemberek fejlesztik kommunikációs képességeiket, oktatás-módszertani ismeretek átadásával tanítják tanulni, beszélgetéseken az önbizalmukat fejlesztik, a munkavállalás iránti motivációjukat alakítják.

Szeretnénk esélyt biztosítani a tanulni vágyóknak, akik mihamarabb aktív résztvevői szeretnének lenni a munkaerő-piacnak (regisztrált álláskeresők).

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #munkavállaláselősegítésetanfolyam #munkavállaláselősegítéseképzés #munkavállaláselősegítésetanfolyamról #munkavállaláselősegítéseoktatás #munkavállaláselősegítésevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkavállalás elősegítése tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

  • Befejezett iskolai végzettséget nem igényel

Célközönség:

  • A Munkavállalás elősegítése tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Munkavállalás elősegítése képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Munkavállalás elősegítése tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 24 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkavállalás elősegítése tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok