Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Korunk egyik legfontosabb versenyfeltételi kérdése a szakképzett és alkalmazkodni képes munkaerő rendelkezésre állása, amely feltételezi a megszerzett ismeretek állandó frissítését, korszerűsítését. A gyorsan amortizálódó korábbi tudás alapkövetelménnyé teszi a folyamatos tanulást, a szakterületen való továbbképzést, esetenként teljesen új tudás megszerzését vagy új szakterületekre irányuló átképzést. Ez az egész életen át tartó tanulás folyamata, ami a XXI. század egyik fő kihívása és értéke.

Segítjük azokat, akik olyan szakemberré akarnak válni, akik gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válhatnak a munkaerő-piacon, azoknak, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #munkábaállástsegítőáltalánostechnikaiésszerelésiismeretektanfolyam #munkábaállástsegítőáltalánostechnikaiésszerelésiismeretekképzés #munkábaállástsegítőáltalánostechnikaiésszerelésiismeretektanfolyamról #munkábaállástsegítőáltalánostechnikaiésszerelésiismeretekoktatás #munkábaállástsegítőáltalánostechnikaiésszerelésiismeretekvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

  • Befejezett iskolai végzettséget nem igényel
  • Egészségügyi alkalmasság: szükséges

Célközönség:

  • A Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek tanfolyammal kapcsolatos információk

64.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 62 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok