Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyam

Avatar
Dr. F. Zsolt
Avatar
H. József
Avatar
A. András

A tanfolyamról

A Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek a mozgólépcsők és mozgójárdák telepítésére, üzembe helyezésére, karbantartására, javítására, időszakos felújítására, és bontására. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő képzés keretében elsajátítják a mozgólépcsők és mozgójárdák vezérlőegységeinek beszabályozását, beüzemelését, valamint hibadiagnosztikát, műszeres vizsgálatokat végezhetnek, ha meghibásodás áll elő. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő képzések során elsajátítják a mozgólépcsők és mozgójárdák szerkezeti egységeinek szét- és összeszerelését, javítását, cseréjét és pontos beállítását is.

A Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyamok résztvevői betartják, és alkalmazzák a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat, valamint a technológiára vonatkozó jogszabályokat is. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő képzések során elsajátítják a műszaki előírások értelmezését, és alkalmazását. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyamok végén a résztvevők képesek lesznek az elvégzett munkát dokumentálni, és az infokommunikációs eszközöket is alkalmazni fogják a dokumentálás során.

A Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyamok a mozgólépcsők és mozgójárdák üzemeltetésével és karbantartásával foglalkozni kívánó szakemberek számára nyújtanak tökéletes lehetőséget a szükséges ismeretek elsajátítására. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő képzések során a résztvevők elsajátítják a mozgólépcsők és mozgójárdák telepítésének, üzembe helyezésének, karbantartásának, javításának és időszakos felújításának folyamatát. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyamok keretében a résztvevők megismerik a mozgólépcsők és mozgójárdák vezérlőegységeinek beszabályozását, és beüzemelését, valamint hibadiagnosztikáit, műszeres vizsgálatokat is végezhetnek.

A Mozgólépcső karbantartó-szerelő képzések során a résztvevők elsajátítják a mozgólépcsők, és mozgójárdák szerkezeti egységeinek szét- és összeszerelését, javítását, cseréjét és pontos beállítását. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyamokon résztvevők betartják, és alkalmazzák a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat, valamint a technológiára vonatkozó és az érvényes vonatkozó jogszabályokat is. A Mozgólépcső karbantartó-szerelő képzések során elsajátítják a műszaki előírások értelmezését és alkalmazását is.

Szakképesítés sorszáma:07153003
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #mozgólépcsőkarbantartószerelő #mozgólépcsőkarbantartószerelőtanfolyam #mozgólépcsőkarbantartószerelőképzés #mozgólépcsőkarbantartószerelőtanfolyamról #mozgólépcsőkarbantartószerelőoktatás #mozgólépcsőkarbantartószerelővizsga

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Mozgólépcső karbantartó szerelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Mozgólépcső karbantartó szerelő (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: Felvonó karbantartó-szerelő szakképesítés, Felvonószerelő szakképesítés
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Mozgólépcső karbantartó szerelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Mozgólépcső karbantartó szerelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. F. Zsolt

0/5
25 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

A. András

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Mozgólépcső karbantartó-szerelő tanfolyammal kapcsolatos információk

119.900 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 120 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Mozgólépcső karbantartó szerelő (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök