Magánnyomozó tanfolyam

Cs. Bálint
E. Nándor
P. József

A tanfolyamról

A magánnyomozó a jogszabályok által biztosított keretek között az ügyfelek jogos érdekének érvényesítése céljából, a kriminalisztika, illetve a magánbiztonsági szakterület eszközeivel és módszereivel adatgyűjtő, felderítő, elemző, vizsgálati, tanácsadó, illetve megelőző tevékenységet végez. Ügyfeleivel tárgyalásokat folytat. Az elé tárt érdeksérelmek jogi és szakmai vonatkozásaival, valamint az ügy megoldási lehetőségeivel kapcsolatban tanácsot ad, javaslatokat tesz. Költségkalkulációt végez, majd árajánlatot készít. A magánnyomozások lefolytatásával kapcsolatban megbízási szerződést köt.

A szakma szabályainak betartásával tervezi, szervezi, majd pedig hatékonyan lebonyolítja a magánnyomozati cselekményeket. Alkalmazza a magánnyomozói eszközöket és módszereket, szükség esetén megfelelő szaktudással rendelkező közreműködő szakembereket von be a munkába. Az ügyfele érdekében jogszerűen és szakszerűen működik közre a büntető, polgári vagy közigazgatási eljárásokban. Tanácsadó, kockázatelemző és bűnmegelőzési felkészítő tevékenységet végez. Felkérésre speciális célellenőrzéseket hajt végre. Kulturáltan, célirányosan és tudatosan kommunikál, mind az ügyfeleivel, mind a magánnyomozásban érintett személyekkel. Elkötelezett az ügyfelének érdekében történő

Szakképesítés sorszáma: 10325019
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.04.12.

# / – #magánnyomozó #magánnyomozótanfolyam #magánnyomozóképzés #magánnyomozótanfolyamról #magánnyomozóoktatás #magánnyomozóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Magánnyomozó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Magánnyomozó tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden kriminalisztikát kedvelő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a magánnyomozó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Cs. Bálint

0/5
6 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

E. Nándor

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. József

0/5
8 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Magánnyomozó tanfolyammal kapcsolatos információk

169.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 600 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Magánnyomozó tankönyv (jegyzet),
  • Online felületen elérhető tananyag,
  • Díjmentes próbavizsga
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping