Kutyavezető vagyonőr tanfolyam

Cs. Bálint
E. Nándor

A tanfolyamról

A kutyavezető vagyonőr szakképesítéssel rendelkező munkavállaló közterületen vagy közforgalom számára megnyitott magánterületen lévő objektum védelmére, szabadtéri rendezvények zavarásának megelőzésére hivatott az ilyen célra kiképzett, munkaalkalmassági vizsgával rendelkező szolgálati kutya igénybevételével.

A szolgálati kutyával megerősített személy és vagyonőr a szakmai, valamint a vonatkozó munkabiztonsági előírások betartásával, az adott munkaszervezet belső rendjének megfelelő irányítással, vagy önállóan végzi munkáját. Egyedül és járőrszolgálat tagjaként is hatékonyan képes az őrzésére bízott területet, objektumot megvédeni, továbbá a rendbontókkal
szemben fellépni. A megbízatás teljesítése során együttműködik a társ rendvédelmi szervek, továbbá az állategészségügyi szolgálat munkatársaival és támogatást ad részükre.

E munkakörben tevékenykedő kutyavezető vagyonőr figyelmet fordít a szolgálati állat képzésére, továbbképzésére, napi gondozására, ápolására, az állategészségügyi és higiénés rendszabályok betartására. A szolgálati kutya képzésén túl gondoskodik saját szakmai tudása naprakészségének fenntartásáról is. Szolgálati fellépése során nemcsak az intézkedésekkel szembeni követelményeket, hanem a szakma speciális etikai szabályait is betartja.

Szakképesítés sorszáma: 10323010
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.04.12.

# /- #kutyavezetővagyonőr #kutyavezetővagyonőrtanfolyam #kutyavezetővagyonőrképzés #kutyavezetővagyonőrtanfolyamról #kutyavezetővagyonőroktatás #kutyavezetővagyonőrvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Kutyavezető vagyonőr tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: OKJ 32 861 01 Személy- és vagyonőr, OKJ 31 861 01 1000 Biztonsági őr,
  • 10323 sorszámú Személy- és vagyonőr szakképesítés ,
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A kutyavezető vagyonőr tanfolyamot ajánljuk:
  • Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a kutyavezető vagyonőr végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Cs. Bálint

0/5
6 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

E. Nándor

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Kéményseprő tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 150 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Kutyavezető vagyonőr tankönyv (jegyzet),
  • Online felületen elérhető tananyag,
  • Díjmentes próbavizsga
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping