Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A megoldatlan konfliktusok a munkahelyen hatással vannak a szervezeti teljesítményre és gyakran ahhoz vezetnek, hogy emberek otthagyják a szervezetet. A tréning egy együttműködésen alapuló modellre épül, hatékony konfliktuskezelés nélkülözhetetlen technikáit mutatja be annak érdekében, hogy a konfliktus inkább lehetőséget teremthessen, mint krízist.

Lehetőség a konfliktushelyzetek megelőzéséhez, elemzéséhez, kezelési/megoldási folyamatának módszereihez, a konfliktuskezeléshez szükséges képességek feltárásához/fejlesztéséhez, valamint a konfliktuskezelés tanításához/tanulásához kapcsolódó tudás mozgósítása, megerősítése, kiegészítése, a résztvevők tapasztalják meg, majd a saját tárgyalási helyzetükre vonatkozóan alkalmazzák a problémamegoldó esettanulmányok és készségfejlesztő szerepjátékok keretében kipróbálják az eszközök használatát.

Azonosíthatják saját stílusukat, tudatosíthatják a többi stílus jellemzőit és meg tanulhatnak közelíteni azokhoz, illetve megtanulhatják előre felmérni, hogy vajon a másik viselkedése mikor és miért vezethet konfliktushoz, mik lesznek a tipikus reakciói. A képzés eredményeképpen a résztvevők olyan tudás, készségek, eszközök és technikák ismeretére tesznek szert, amelyek révén hatékonyabban tudják kezelni az embereket, fel tudják mérni előre a helyzeteket és meg tudják előzni, vagy konstruktívan tudják kezelni a konfliktusokat, ezáltal harmonikusabb együttműködést teremtenek és versenyelőnyt biztosítanak szervezeteik számára.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #konfliktuskezelőéskommunikációstréningtanfolyam #konfliktuskezelőéskommunikációstréningképzés #konfliktuskezelőéskommunikációstréningtanfolyamról #konfliktuskezelőéskommunikációstréningoktatás #konfliktuskezelőéskommunikációstréningvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

  • Iskolai végzettség: betöltött tankötelezettség

Célközönség:

  • A Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning tanfolyammal kapcsolatos információk

59.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 40 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning tananyag (jegyzet)