Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning – Konfliktuskezelés lehetőségei tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning – Konfliktuskezelés lehetőségei képzés célja, hogy a képzésben résztvevők kezelni tudják a felmerülő konfliktusokat, valamint az, hogy kiemelkedő szinten és módon legyenek képesek kommunikálni.

Engedélyszám: E-000526/2014/D052

# /- #konfliktuskezelőéskommunikációstréningkonfliktuskezeléslehetőségei #konfliktuskezelőéskommunikációstréningkonfliktuskezeléslehetőségeitanfolyam #konfliktuskezelőéskommunikációstréningkonfliktuskezeléslehetőségeiképzés #konfliktuskezelőéskommunikációstréningkonfliktuskezeléslehetőségeitanfolyamról #konfliktuskezelőéskommunikációstréningkonfliktuskezeléslehetőségeioktatás #konfliktuskezelőéskommunikációstréningkonfliktuskezeléslehetőségeivizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: betöltött tankötelezettség

Célközönség:

  • A Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning – Konfliktuskezelés lehetőségei tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning – Konfliktuskezelés lehetőségei tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning – Konfliktuskezelés lehetőségei tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Konfliktus kezelő és kommunikációs tréning – Konfliktuskezelés lehetőségei tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping