Kommunikációs technikák, módszerek, eszközök (IKT) a rendkívüli helyzetek kezelésében tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Kommunikációs technikák, módszerek, eszközök (IKT) a rendkívüli helyzetek kezelésében képzésen résztvevők sajátítsanak el kommunikációs technikákat és módszereket, legyenek felkészítve a rendkívüli helyzetek kezelésére.

Engedélyszám: E-000526/2014/D074

# /- #kommunikációstechnikákmódszerekeszközökarendkívülihelyzetekkezelésébentanfolyam #kommunikációstechnikákmódszerekeszközökarendkívülihelyzetekkezelésébenképzés #kommunikációstechnikákmódszerekeszközökarendkívülihelyzetekkezelésébentanfolyamról #kommunikációstechnikákmódszerekeszközökarendkívülihelyzetekkezelésébenoktatás #kommunikációstechnikákmódszerekeszközökarendkívülihelyzetekkezelésébenvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: 8 általános iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges

Célközönség:

  • A Kommunikációs technikák, módszerek, eszközök (IKT) a rendkívüli helyzetek kezelésében tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Kommunikációs technikák, módszerek, eszközök (IKT) a rendkívüli helyzetek kezelésében tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Kommunikációs technikák, módszerek, eszközök (IKT) a rendkívüli helyzetek kezelésében tanfolyammal kapcsolatos információk

54.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 34 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Kommunikációs technikák, módszerek, eszközök (IKT) a rendkívüli helyzetek kezelésében tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping