Kiskerti növénytermesztő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Kiskerti növénytermesztő képzéssel megfelelő. kellemes nyugodt környezetben, stressz mentes, változatos munkát, rugalmas munkarendet, saját vállalkozás indítását, anyagi biztonságot tud magának és családjának biztosítani, esetlegesen külföldön is munkát vállalni. Akkor válassza ezt a képzést, ha szeret növényekkel foglalatoskodni és szeretne kertben, háztáji gazdaságban dolgozni, szerezze meg nálunk ezt a szakmái végzettséget.

A Kiskerti növénytermesztő szakmai irányítás mellett a kiskertben termeszthető növények termesztésével, ápolásával, betakarításával, tárolásával kapcsolatos alapszintű munkatevékenységeket végez. Részt vesz a növénytermesztéshez kapcsolódó előkészítő tevékenységekben, elveti a magvakat, palántát ültet, öntöz, mechanikai gyomirtást, tápanyag utánpótlást, betakarítást végez. Előkészíti a megtermelt terményt tárolásra, és törekszik a minőség-romlás megelőzésére a tárolás során.

Munkavégzése során felügyelet mellett használja a növénytermesztés gépeit, biztonsággal használja az egyszerű eszközöket. A tanfolyam során megismerkedhet mindennel, ami a ház körüli valamint a háztáji kerti munkákat illeti, mind a kiskerti növénytermesztő munkás feladata. Árutermelő kertekben is végezhet növénytermesztői tevékenységet. Gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon, ha elvégzi ezt a képzést.

Engedélyszám: E-000526/2014/B033
SzPk szám: SzPk-00116-16-20 2 06 1/1

# /- #kiskertinövénytermesztő #kiskertinövénytermesztőtanfolyam #kiskertinövénytermesztőképzés #kiskertinövénytermesztőtanfolyamról #kiskertinövénytermesztőoktatás #kiskertinövénytermesztővizsga
tanfolyamokECLECDL

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség:iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények:szükséges, és pedig Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges.

Célközönség:

  • A Kiskerti növénytermesztő tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség a Kiskerti növénytermesztő tanúsítvány megszerzése, mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Kiskerti növénytermesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 240 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Kiskerti növénytermesztő tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping