Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A szakmai végzettséggel rendelkező szakember az 50 kW. alatti szolár villamos erőművek telepítését és karbantartását végzi úgy, hogy azok, a lehető legnagyobb teljesítményt és működésbiztonságot biztosítsák. A telepítés előkészítése során megtervezi, illetve kiválasztja – a szükséges teljesítmény figyelembe vételével – a fotovoltaikus rendszer kialakításhoz szükséges elemeit, előkészíti az engedélyeztetési eljárást. Kiválasztja a telepítési helyet, meghatározza a telepítendő rendszer tájolását. Gondoskodik a szükséges anyagok és eszközök beszerzéséről.

Elvégzi a tartószerkezetek elhelyezését és rögzítését. Szakszerűen elhelyezi a napelem modulokat, azokat rögzíti és összekapcsolja. Elvégzi a vezérlő elemek, inverterek, kapcsolódobozok, mérő egységek, illetve egyéb kiegészítő egységek rendszerbe illesztését. Napelemes rendszereket telepít sziget és hálózatra visszatápláló üzemmódban, a munka és vagyonvédelmi előírások figyelembe vételével. Elvégzi a napenergiával működő villamos erőmű átadását a hálózatba kapcsoláshoz. Felügyeli a villamos erőművet, rendszeres karbantartással hozzájárul az előírt teljesítményhozamok garanciális biztosításához.

Engedély: E-000526/2014/B049
SzPk-00152-16-06 3 07 2 /1

# /- #kisteljesítményűszolárvillamoserőművektelepítőjekarbantartójatanfolyam #kisteljesítményűszolárvillamoserőművektelepítőjekarbantartójaképzés #kisteljesítményűszolárvillamoserőművektelepítőjekarbantartójatanfolyamról #kisteljesítményűszolárvillamoserőművektelepítőjekarbantartójaoktatás #kisteljesítményűszolárvillamoserőművektelepítőjekarbantartójavizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Material Includes

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója tananyag (jegyzet),

Requirements

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: a javaslatban szereplő, OKJ szerinti szakmacsoportba tartozó szakképesítés(ek), éspedig 34 522 02 Elektromos gép- és készülékszerelő; 34 522 04 Villanyszerelő;
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények szükséges, éspedig: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
  • Előírt gyakorlati idő szükséges, éspedig: Egy év épületgépészeti- villamossági, vagy elektromos gép- és készülékszerelő területen.

Célközönség:

  • A Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója tanfolyammal kapcsolatos információk

89.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 130 Óra

Material Includes

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok