Keveréktakarmány-gyártó tanfolyam

Avatar
S. Hilda
Avatar
H. Lajos

A tanfolyamról

A keveréktakarmány-gyártó a keveréktakarmány előállítást végző üzemek Keveréktakarmány-gyártó tanfolyammal kapcsolatos információk munkaterületein végzi tevékenységét a keveréktakarmány-gyártás technológiai műveletek és folyamatok elő-írásainak betartásával. Működteti a munkavégzéshez szükséges gépeket, berendezéseket, mérőeszközöket. Elvégzi az alapanyagok és késztermékek tárolásával, raktározásával kapcsolatos feladatokat. Értelmezi a gyártási  dokumentáció tartalmát, és elvégzi a szükséges adminisztrációs feladatokat. A technológiai utasítások szerint ellenőrzi a működéshez szükséges anyagokat és eszközöket. Betartja a munkavédelmi, környezetvédelmi és biztonsági előírásokat, a gépeket, berendezéseket a biztonsági, baleset- és tűzvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli és üzemelteti.

Szakképesítés sorszáma:07294001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #Keveréktakarmánygyártó #Keveréktakarmánygyártótanfolyam #Keveréktakarmánygyártóképzés #Keveréktakarmánygyártótanfolyamról #Keveréktakarmánygyártóoktatás #Keveréktakarmánygyártóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Keveréktakarmány-gyártó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Keveréktakarmány-gyártó tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges, foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Keveréktakarmány-gyártó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden kreatív tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Keveréktakarmány-gyártó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

S. Hilda

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
2 résztvevő
Több

H. Lajos

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Keveréktakarmány-gyártó tanfolyammal kapcsolatos információk

169.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Keveréktakarmány-gyártó tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok