Képzés hatékonyságának növelése – Tanulásmódszertan tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Képzés hatékonyságának növelése – Tanulásmódszertan képzés elvégzése után a résztvevők képesek legyenek újra tanulókká válni, hatékonyan használni az újonnan megismert tanulástechnikákat, új tanulási kompetenciákat alakítsanak ki, alkalmassá váljanak az önirányításra, elfogadják és felvállalják a saját életükkel kapcsolatos felelősséget.

Engedélyszám: E-000526/2014/D050

# /- #képzéshatékonyságánaknövelésetanulásmódszertantanfolyam #képzéshatékonyságánaknövelésetanulásmódszertanképzés #képzéshatékonyságánaknövelésetanulásmódszertantanfolyamról #képzéshatékonyságánaknövelésetanulásmódszertanoktatás #képzéshatékonyságánaknövelésetanulásmódszertanvizsga
tanfolyamokECLECDL

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nem meghatározott
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges

Célközönség:

  • A Képzés hatékonyságának növelése - Tanulásmódszertan tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Képzés hatékonyságának növelése - Tanulásmódszertan tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Képzés hatékonyságának növelése - Tanulásmódszertan tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Képzés hatékonyságának növelése - Tanulásmódszertan tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping