Képzés hatékonyságának növelése tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Képzés hatékonyságának növelése képzésben résztvevők különböző helyzetekben gyakorolják az elsajátított kompetenciákat, fejlődik az empátiájuk, beilleszkedő, alkalmazkodó és problémamegoldó képességük. Képessé válnak érdekeik képviseletére, hatékony és önálló ügyintézésre, tanulásra. Összességében a képzés a “közfoglalkoztatásból való kivezetés támogatása, a képzés hatékonyságának javítása, mely az együttműködés és motiváció, a konfliktuskezelés, valamint a tanulási technikák területeinek fejlesztésére terjed ki.”

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #képzéshatékonyságánaknövelésetanfolyam #képzéshatékonyságánaknöveléseképzés #képzéshatékonyságánaknövelésetanfolyamról #képzéshatékonyságánaknöveléseoktatás #képzéshatékonyságánaknövelésevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Képzés hatékonyságának növelése tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

  • Iskolai végzettség: Befejezett iskolai végzettséget nem igényel

Célközönség:

  • A Képzés hatékonyságának növelése tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Képzés hatékonyságának növelése képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Képzés hatékonyságának növelése tanfolyammal kapcsolatos információk

39.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 16 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Képzés hatékonyságának növelése tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok