Kéményseprő tanfolyam

Avatar
M .Péter
Avatar
P. Dezső
Avatar
P. József

A tanfolyamról

A kéményseprő önállóan elvégzi az égéstermékelvezetők és tartozékainak tisztítását, ellenőrzését, műszaki felülvizsgálatát, valamint kéményseprőmester irányításával az égéstermékelvezető műszaki vizsgálatát. Feladatellátása során feltárja az égéstermék elvezető hibáit. Alapvető műszaki kommunikációt folytat, tájékoztatja szóban és írásban az ügyfeleket a szükséges információkról, építész, gépész tervet olvas.

Elvégzi az alapvető tüzeléstechnikai és az égéstermékelvezetővel kapcsolatos méréseket, továbbá a tüzelőberendezések égéstermék és töltet oldali tisztítását, valamint a szellőzési rendszerek ellenőrzését, tisztítását. Kapcsolódó preventív tűz és környezetvédelmi, energiahatékonysági tevékenységet végez. Kitölti a munkavégzéshez rendszeresített dokumentumokat. Célspecifikus elektronikus rendszerben történő adatrögzítést és adatfeldolgozást végez. Alapvető informatikai rendszerekben felhasználói szinten dolgozik. Baleset esetén intézkedik a veszélyhelyzet elhárítása érdekében a tűz, baleset, munkavédelmi és elsősegélynyújtási szabályok és etikai elvárások szerint.

Szakképesítés sorszáma:10323027
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.04.12

# / – #kéményseprő #kéményseprőtanfolyam #kéményseprőképzés #kéményseprőtanfolyamról #kéményseprőoktatás #kéményseprővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Kéményseprő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A kéményseprő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden tüzeléstechnika iránt érdeklődő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a kéményseprő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M .Péter

0/5
12 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Dezső

0/5
15 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. József

0/5
12 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Kéményseprő tanfolyammal kapcsolatos információk

99.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 800 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Kéményseprő tankönyv (jegyzet),
  • Online felületen elérhető tananyag,
  • Díjmentes próbavizsga
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping