Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) tanfolyam

Avatar
F. Georgina
Avatar
V. Csilla

A tanfolyamról

A kaszkadőr egy művészeti produkció (film és reklám forgatások, tévé felvételek, színházi, show és más élő műsorok és minden kaszkadőrjelenlétet igénylő helyzet) során a valóságos veszélyes helyzeteket élethűen és biztonságosan leképező hivatásos szakember, előadó művész.

A kaszkadőr egy produkcióban elforduló, az átlagostól magasabb veszélyességi fokozatú feladatokat végez el, színészeket/szereplőket helyettesít a veszélyes jelenetekben (dublőr/dublőz), szakképesítéssel rendelkező kaszkadőrszakértő irányítása alatt. A Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) megnevezésű szakképesítéssel rendelkező szakember olyan tevékenységeket folytat, amelyek magában foglalnak egy produkció során minden lovas feladatot.

E tevékenységek során a kaszkadőr tud lóval állni egyénileg, sorfalként, 3 alapjármodban lovagolni, díjlovas, díjugrató, military, trükklovas elemeket felhasználni szőrén és nyeregben, csata jeleneteket, ütközeteket, rohamokat végrehajtani, fegyvereket használni lóháton, lovas eséseket, fektetéseket, buktatásokat, emberégést alkalmazó feladatokat egyénileg, párosan és csoportban biztonságosan elvégezni

Szakképesítés sorszáma: 02154088
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08.

# /- #kaszkadőr #lovaskaszkadőr #lovaskaszkadőrtanfolyam #lovaskaszkadőrképzés #lovaskaszkadőrtanfolyamról #lovaskaszkadőroktatás #lovaskaszkadőrvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden akrobatikát, és akció filmeket kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

F. Georgina

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

V. Csilla

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) tanfolyammal kapcsolatos információk

549.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 1200 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kaszkadőr (lovas kaszkadőr) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök