Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) tanfolyam

Avatar
J. Miklós
Avatar
V. Csilla

A tanfolyamról

A kaszkadőr egy művészeti produkció (film és reklám forgatások, tévé felvételek, színházi, show és más élő műsorok és minden kaszkadőrjelenlétet igénylő helyzet) során a valóságos veszélyes helyzeteket élethűen és biztonságosan leképező hivatásos szakember, előadó művész.

A kaszkadőr egy produkcióban elforduló, az átlagostól magasabb veszélyességi fokozatú feladatokat végez el, színészeket/szereplőket helyettesít a veszélyes jelenetekben (dublőr/dublőz), szakképesítéssel rendelkező kaszkadőrszakértő irányítása alatt.

A Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) megnevezésű szakképesítéssel rendelkező szakember olyan tevékenységeket folytat egy produkció során, mint az emberreptetésember kibiztosítás magasban, az ún. „rigger“ feladatok, koreografált verekedések, fegyverhasználat, vívások, talajon gurulásokesések, magasból esések, autóvalmotorrallóval embergázolások, ember-égés, balesetek szimulálása ember általi üveg, tükör, fal be és áttörések.

Szakképesítés sorszáma: 02154085
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08.

# /- #kaszkadőr #gyalogoskaszkadőr #gyalogoskaszkadőrtanfolyam #gyalogoskaszkadőrképzés #gyalogoskaszkadőrtanfolyamról #gyalogoskaszkadőroktatás #gyalogoskaszkadőrvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden akrobatikát, és akció filmeket kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

J. Miklós

0/5
41 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

V. Csilla

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) tanfolyammal kapcsolatos információk

549.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 900 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kaszkadőr (gyalogos kaszkadőr) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok