Kaszkadőr (autós kaszkadőr) tanfolyam

Avatar
Gy. Ibolya
Avatar
S. Hilda

A tanfolyamról

A kaszkadőr egy művészeti produkció (film és reklám forgatások, tévé felvételek, színházi, show és más élő műsorok és minden kaszkadőrjelenlétet igénylő helyzet) során a valóságos veszélyes helyzeteket élethűen és biztonságosan leképező hivatásos szakember, előadó művész.

A kaszkadőr egy produkcióban elforduló, az átlagostól magasabb veszélyességi fokozatú feladatokat végez el, színészeket/szereplőket helyettesít a veszélyes jelenetekben (dublőr/dublőz), szakképesítéssel rendelkező kaszkadőrszakértő irányítása alatt.

A Kaszkadőr (autós kaszkadőr) megnevezésű szakképesítéssel rendelkező szakember olyan tevékenységeket folytat, amelyek magában foglalnak egy produkció során minden úgynevezett „special driver”, “precision driver”, „stunt driver“ feladatot, precíziós vezetési technikákat alkalmazó feladatokat, balesetek, karambolok, embergázolás, emberégés, autós üldözések és egyéb speciális autós kaszkadőrt igénylő helyzetek különböző technikáit alkalmazó feladatokat és egyéb veszélyes feladatokhoz forgalom leképezését magába foglaló tevékenységeket.

Szakképesítés sorszáma: 02154087
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08.

# /- #kaszkadőr #autóskaszkadőr #autóskaszkadőrtanfolyam #autóskaszkadőrképzés #autóskaszkadőrtanfolyamról #autóskaszkadőroktatás #autóskaszkadőrvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Kaszkadőr (autós kaszkadőr) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kaszkadőr (autós kaszkadőr) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

Célközönség:

 • A Kaszkadőr (autós kaszkadőr) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden akrobatikus, akció filmeket kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Kaszkadőr (autós kaszkadőr) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Gy. Ibolya

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

S. Hilda

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
2 résztvevő
Több
Kaszkadőr (autós kaszkadőr) tanfolyammal kapcsolatos információk

549.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 1200 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Kaszkadőr (autós kaszkadőr) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok