Junior vállalati Java backend fejlesztő tanfolyam

Avatar
L. Bonifác
Avatar
Dr. Sz. Ádám
Avatar
P. Karina

A tanfolyamról

A Junior vállalati Java backend fejlesztő képes egy alkalmazás többrétegű backendjét  felépíteni, mely más alkalmazások által meghívható APIval rendelkezik. Olyan nagyvállalati  keretrendszereket és technológiákat használ, melyek kielégítik a sokszor csak nagyvállalatoknál jelentkező igényeket. Ilyen szabvány pl. a Java Enterprise Edition és ennek  implementációi, vagy ezzel kompetitív Spring Framework/Spring Boot keretrendszer, stb. 

Ismer olyan ORM technológiát, mellyel adatbázishoz képes hozzáférni, és tud programozott  vagy deklaratív tranzakciókezelést használni. El tudja készíteni az alkalmazás üzleti logika  rétegét, használva a vállalati backend technológia különböző lehetőségeit (Dependency  Injection, Clean Code). Ezen túl az alkalmazáshoz szabványokon alapuló APIt képes  fejleszteni. Az alkalmazás komponenseihez unit és integrációs teszteket tud írni és futtatni. A  fejlesztés során konténerizációs technológiát tud használni.

Szakképesítés sorszáma: 06135011
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.06.01

# /- #juniorvállalatijavabackendfejlesztő #juniorvállalatijavabackendfejlesztőtanfolyam #juniorvállalatijavabackendfejlesztőképzés #juniorvállalatijavabackendfejlesztőoktatás #juniorvállalatijavabackendfejlesztőtanfolyamról #juniorvállalatijavabackendfejlesztővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Junior vállalati Java backend fejlesztő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Junior vállalati Java backend fejlesztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: középfokú végzettség
 • Szakmai előképzettség: a 06134005 Junior Java backend fejlesztő szakképesítésben meghatározott szakmai kompetenciák megléte a végzettségről szóló tanúsítvánnyal, vagy ennek hiányában, a képző által szervezett előzetes szintfelmérő vizsga sikeres teljesítésével bizonyítottan.
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Junior vállalati Java backend fejlesztő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden informatikai beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Junior vállalati Java backend fejlesztő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

L. Bonifác

0/5
14 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. Sz. Ádám

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Junior vállalati Java backend fejlesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

259.900 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Junior vállalati Java backend fejlesztő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok