Junior automata tesztelő tanfolyam

Avatar
T. Andrea
Avatar
P. Karina
Avatar
Dr. H. János

A tanfolyamról

Az automata tesztelő a szoftvertesztelés munkaterületen belül egy speciális munkakört képvisel. Az automata tesztelő munkája során elvégzi az általános szoftvertesztelői munkakör minden jellemző feladatát (a legfőbb szoftvertesztelési eljárások és eszközök gyakorlott használatával manuális teszteket végez és a teszteket megfelelően dokumentálja.)

A fentieken felül:
– Rendelkezik egy elterjedt programozási nyelv ismeretével, és ennek segítségével felhasználói felület tesztek automatizált futtatására programokat készít.
– A legjobb gyakorlatoknak megfelelően programozott felhasználói felületen teszteket ír és futtat. Hatékony, átlátható és mások által is használható tesztkódot állít elő.
– A web szolgáltatások szabványainak (REST, illetve SOAP) megfelelő API teszteket ír, futtat és tart karban a legelterjedtebb API tesztelő környezetekben.
– A legelterjedtebb teszt jelentési formátumok és könyvtárak használatával jelentéseket készít

Szakképesítés sorszáma:06135009
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.06.01

# /- #juniorautomatatesztelő #juniorautomatatesztelőtanfolyam #juniorautomatatesztelőképzés #juniorautomatatesztelőtanfolyamról #juniorautomatatesztelőoktatás #juniorautomatatesztelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Junior automata tesztelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Junior automata tesztelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: középfokú végzettség
 • Szakmai előképzettség: a 06134007 Junior szoftvertesztelő szakképesítésben meghatározott szakmai kompetenciák megléte a végzettségről szóló tanúsítvánnyal, vagy ennek hiányában, a képző által szervezett előzetes szintfelmérő vizsga sikeres teljesítésével bizonyítottan.
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Junior automata tesztelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden informatikai elfoglaltságot kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Junior automata tesztelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

T. Andrea

0/5
47 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. H. János

0/5
34 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Junior automata tesztelő tanfolyammal kapcsolatos információk

259.900 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Junior automata tesztelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok