A tanfolyamról

Az ingatlankezelő megbízási szerződés alapján, az ingatlan jellemzőinek ismeretében – gazdasági elemzés alapján – tervajánlatot készít az ingatlan fenntartására, fejlesztésére, hasznosítására, valamint ingatlanbefektetési tanácsokat ad. Az ingatlankezelő több tudományterületet érintő interdiszciplináris feladatai keretében ellátja egy ingatlan funkcionálisan meghatározott hasznosítási, üzemeltetési és felügyeleti feladatait. A különböző funkciójú ingatlanokhoz (irodaház, üzemcsarnok, lakóház, vegyes funkció stb.) kapcsolódó speciális jogi környezetet, valamint a tulajdonosi igényeket figyelembe véve önállóan megszervezi az ingatlan problémamentes, üzemszerű, költséghatékony működésének feltételeit.

Az ingatlankezelő képes:
-javaslatot készít a tervszerű műszaki karbantartás folyamatára, valamint a felújítási munkálatokra; megszervezi az ezek elvégzéséhez szükséges feladatokat, együttműködik a végrehajtást végző partnerekkel és felügyeli azok munkáját
-kidolgozza és működteti az ingatlan műszaki felügyeleti rendszerét
-felelős az ingatlan vagyonvédelmi rendszerének működéséért, az élet-, tűz- és vagyonvédelem megszervezéséért és biztosításáért
-kapcsolatot tart a közműszolgáltatókkal és hatóságokkal
-tervajánlatot készít az ingatlan fenntartására, fejlesztésére, hasznosítására, ingatlanbefektetési tanácsokat ad
-segíti az épület tulajdonosát a pénzügyi és vagyonkezelési céljai elérésében
-közreműködik a bérlői portfólió összeállításában, a piaci szegmentálásban, bérlőmegtartási és vonzási stratégiákat dolgoz ki
-tervezi és irányítja az ingatlan gazdálkodását
-elszámolásokat és riportokat készít a gazdálkodás jellemzőiről
-követi a jogszabályi változásokat és figyelemmel kíséri a műszaki (építészeti, épületgépészeti, környezetvédelmi) fejlődést.

Szakképesítés sorszáma:10884001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #ingatlankezelő #ingatlankezelőtanfolyam #ingatlankezelőképzés #ingatlankezelőtanfolyamról #ingatlankezelőoktatás #ingatlankezelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Ingatlankezelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: társasházkezelő szakképesítés
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • Az Ingatlankezelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden ingatlan tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Ingatlankezelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

K. Tibor

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

I. Bianka

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Ingatlankezelő tanfolyammal kapcsolatos információk

229.900 Ft

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Ingatlankezelő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping