Infokommunikációs hálózatüzemeltető tanfolyam

Avatar
Dr. M. Judit
Avatar
P. Karina
Avatar
T. Andrea
Avatar
Dr. H. János

A tanfolyamról

Az infokommunikációs hálózatüzemeltető feladata a telefonrendszerek üzemeltetése, valamint a központi és az előfizetői végberendezések beüzemelése és konfigurálása. A távbeszélő hálózatok és rendszerek nagy utat tettek meg, míg elérték a jelenlegi fejlődési szintjüket. Ezért a szakképesítéssel rendelkezőnek tudnia kell, hogyan lesz az emberi beszédből olyan átviteltechnikai jelrendszer, amely vezetékes és vezetéknélküli kommunikációban biztonságosan, jó minőségben szállítható nagy távolságokra. A telefonrendszerek tekintetében további fontos feladata a hálózatok kialakításán túl a kiépített telefonhálózaton működtethető, analóg, digitális és IP alapú központok, alközpontok, valamint előfizetői végberendezések, előfizetői igény szerinti programozása.

Szakképesítés sorszáma:06195001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# /- #infokommunikációshálózatüzemeltető #infokommunikációshálózatüzemeltetőtanfolyam #infokommunikációshálózatüzemeltetőképzés #infokommunikációshálózatüzemeltetőtanfolyamról #infokommunikációshálózatüzemeltetőoktatás #infokommunikációshálózatüzemeltetővizsga

 

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Infokommunikációs hálózatüzemeltető tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Díjmentes próbavizsga
 • Infokommunikációs hálózatüzemeltető tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: 5-0714-12-04 Infokommunikációs hálózatépítő és -üzemeltető technikus 54 523 05 Távközlési technikus
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • Az Infokommunikációs hálózatüzemeltető tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden információ technológiát kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Infokommunikációs hálózatüzemeltető végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Dr. M. Judit

0/5
23 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

T. Andrea

0/5
46 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. H. János

0/5
34 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Infokommunikációs hálózatüzemeltető tanfolyammal kapcsolatos információk

219.900 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Díjmentes próbavizsga
 • Infokommunikációs hálózatüzemeltető tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök