Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető tanfolyam

M. Áron
Dr. F. Zsolt

A tanfolyamról

A hűtéstechnikai berendezés üzemeltető a mai kornak megfelelő legújabb nagyteljesítményű, ipari hűtőberendezéseket, hűtőrendszereket tudja üzemeltetni, ellenőrizni, karbantartani. Biztosítja a működéshez szükséges feltételeket, technológiai utasításnak megfelelően beállítja a vezérlést. Vészhelyzetben előírásnak megfelelően intézkedik. Vezeti a működtetéshez kapcsolatos dokumentációkat.

Szakképesítés sorszáma: 07133004
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #hűtéstechnikaiberendezésüzemeltető #hűtéstechnikaiberendezésüzemeltetőtanfolyam #hűtéstechnikaiberendezésüzemeltetőképzés #hűtéstechnikaiberendezésüzemeltetőtanfolyamról #hűtéstechnikaiberendezésüzemeltetőoktatás #hűtéstechnikaiberendezésüzemeltetővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség,
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: Szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki tevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. F. Zsolt

0/5
24 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető tanfolyammal kapcsolatos információk

109.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 150 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping