Húsgalamb-tenyésztési alapismeretek tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Húsgalamb-tenyésztési alapismeretek képzési programjában meghatározott tananyag elsajátításának célja: A résztvevő ismerje meg a húsgalamb-tenyésztés alapjait. Az elsajátított ismeretek birtokában legyen képes egy húsgalamb-tartó telep működésében való szakszerű közreműködésre. A program közvetett célja a vidék népességmegtartó képességének javítása.

Kiemelten fontos, hogy az ott élő emberek otthon is végezhető mezőgazdasági tevékenységet folytathassanak, amellyel plusz jövedelemhez juthatnak. A húsgalamb-tartás az öngondoskodási képességet erősíti, továbbá segíti az állattenyésztés, az agrárpálya iránti érdeklődés felkeltését is.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #húsgalambtenyésztésialapismeretek#húsgalambtenyésztésialapismeretektanfolyam #húsgalambtenyésztésialapismeretekképzés #húsgalambtenyésztésialapismeretektanfolyamról #húsgalambtenyésztésialapismeretekoktatás #húsgalambtenyésztésialapismeretekvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Húsgalamb-tenyésztési alapismeretek tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség: nem szükséges

Célközönség:

  • A Húsgalamb-tenyésztési alapismeretek tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Húsgalamb-tenyésztési alapismeretek tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
115 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Húsgalamb-tenyésztési alapismeretek tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Húsgalamb-tenyésztési alapismeretek tananyag (jegyzet),